Er du ung og psykisk sårbar eller er du bekymret for en ven?

Her kan du læse lidt om, hvilke tilbud der findes til dig i Region Syddanmark. 

Rådgivning

PsykInfo er Region Syddanmarks Psykiatriske Informationscenter. Hvis du har brug for en at tale med, kan du få en samtale med en af vores rådgivere. Alle henvendelser kan være anonyme og vi har tavshedspligt. Rådgivningen er gratis og du kan ringe ind til os på telefon 99 44 45 46 eller møde op hos os i Vejle. Vi har åbent alle hverdage mellem kl. 9.30 - 14.30. Torsdag dog kl. 13.30 - 17.30. 

Hvis du gerne vil have en personlig samtale og ikke har mulighed for at komme til Vejle, så er der også åben rådgivning 13 andre steder i regionen en gang om måneden. Du kan se mere om tid og sted på vores hjemmeside: http://psykinfo.regionsyddanmark.dk/wm377149

Få besøg på din skole af en ungeambassadør
Alle skoler og uddannelsesinstitutioner i Region Syddanmark har mulighed for at få besøg af en professionel og en ungeambassadør fra EN AF OS-indsatsen, der kan tale om det at være ung og leve med psykiske problemer. Ungeambassadøren er mellem 18-25 år, har selv oplevet psykiske problemer og ønsker at hjælpe andre unge ved at dele ud af personlige erfaringer omkring det at være ung og psykisk sårbar. Det koster ikke noget at få besøg af os.

Ring til os på telefon 99 44 45 46 og få mere at vide.

Materiale
Du kan også få tilsendt materiale om indsatsen. Alt lige fra plakater og postkort til armbånd og badges med EN AF OS-logo. Vær med til at sprede det gode budskab!

Arrangementer
I Region Syddanmark afholdes der også arrangementer med emner som måske interesserer lige netop dig? F.eks. spiseforstyrrelser, træningsafhængighed og borderline. Vores arrangementskalender udkommer 2 gange om året i januar og august. Du kan læse mere om arrangementerne her på hjemmesiden eller på PsykInfo Region Syddanmark.