Bliv medlem af EN AF OS-panelet

Bliv medlem af EN AF OS-panelet

Vil du være med til at udbrede information om psykisk sygdom og være med til at nedbryde de tabuer, der er omkring at have en psykisk lidelse? Så er EN AF OS-panelet åbent for nye medlemmer.

Brugerne har en stemme via EN AF OS-panelet, der blev etableret i starten af 2012, og som i dag består af mere end 2000 personer, der har eller har haft en psykisk lidelse, og som besvarer spørgeskemaundersøgelser ca. hver anden måned om forskellige problemstillinger omhandlede psykisk sygdom og livet med psykisk sygdom.

Som medlem af EN AF OS-panelet vil du med jævne mellemrum få tilsendt elektroniske spørgeskemaer via e-mail. Spørgsmålene vil omhandle alt fra personlige erfaringer, holdninger og aktuelle nyhedsspørgsmål.

EN AF OS-panelet er et centralt element i landsindsatsens forskellige aktiviteter og medieindsatser. Som medlem er man 100 % anonym, men man vil, sammen med panelets øvrige medlemmer gøre det muligt for EN AF OS at få mere viden og indsigt i livet med en psykisk lidelse og udbrede information om psykisk sygdom. På den måde kan du være med til at gøre det mindre tabubelagt at leve med en psykisk lidelse.

Som medlem af EN AF OS-panelet gør man virkelig en forskel, fordi man med sine svar hjælper med at få medierne til at sætte fokus på psykisk sygdom. Det var for eksempel tilfældet, da tal fra panelet viste, at mennesker med en psykisk sygdom frygter, at åbenhed vil skade deres karrieremuligheder.

Alle er velkomne hos EN AF OS, men for de spørgsmål, som EN AF OS-panelet vil fokusere på, kræver det, at man som medlem enten har eller har haft en psykisk sygdom.


Hvis du ikke allerede er medlem, og hvis du har eller har haft en psykisk sygdom, kan du tilmelde dig EN AF OS-panelet ved at klikke her.

Du kan læse mere om, hvordan Landsindsatsen EN AF OS anvender data fra EN AF OS-panelet her