Nyheder

23.01.2022

Forbrugerrådet Tænks Økonomi- og Gældsrådgivning – uvildig, gratis og frivillig

Møder du i dit professionelle eller frivillige arbejde borgere, som har rod i økonomien, problemer med gæld eller ubetalte regninger? Borgere, som har brug for hjælp til at ændre deres økonomiske adfærd og få overblikket tilbage?

Kontakt Forbrugerrådet Tænks Økonomi- og Gældsrådgivning som er klar til at hjælpe. 120 frivillige økonomi- og gældsrådgivere yder gratis, fortrolig og uvildig økonomi- og gældsrådgivning syv steder i landet, samt online, på telefon og mail. Læs mere og book tid på www.gaeld.taenk.dk
 
Nysgerrig? Meld dig til online infomøde. 
Er du nysgerrig på, hvordan de kan hjælpe, eller hvordan du, dine kollegaer eller medarbejdere kan henvise til eller samarbejde med dem? Så deltag i et online informationsmøde, hvor Forbrugerrådet Tænk fortæller om deres tilbud. Det første møde er allerede den 27. januar og derudover kan du tilmelde dig 3. og 8. februar. Tilmeld dig her

Tidlig hjælp er den bedste hjælp. 
En privatøkonomi i balance er en afgørende, men ofte overset forudsætning for unges trivsel og evne til at mestre livet og hverdagen. Hver 12. ung mellem 18 og 30 år har økonomiske udfordringer, som belaster deres trivsel, livstilfredshed og relationer negativt, og som risikerer at spænde ben for det liv, de ønsker. Det giver stor ro og lettelse, når der er overblik og tryghed omkring den privatøkonomiske situation. Men mange – især unge – har svært ved at bede om hjælp til at håndtere bekymringer og problemer med økonomi og gæld. Desværre, for tidlig hjælp er den bedste hjælp.

Tøv derfor ikke med at kontakte dem.
Forbrugerrådet Tænks Økonomi- og Gældsrådgivning står klar til at hjælpe udsatte borgere tilbage på rette spor – uanset om man er ung eller ældre; om man har mindre ubetalte regninger, eller om man har alvorlige, akutte gældsproblemer.